28 June 2010

Panos !!!

Hans Ouzo/Ice var heftige sager !!! Tag et pænt stort glas og fyld det op med isterninger. Derefter hældes der ouzo på til glasset er fyldt :o))

3 comments:

landskabsfotografen said...

Hej saxild,

Jeg læser din udmærkede blog med mellemrum, men nu kan jeg se at du er skiftet til blogspot.
Jeg er selv på blogspot, men har det problem, at mine billeder ikke står skarpt nok, jeg troede at det var blogspots måde at behandle billederne på, (eftercompression), men jeg kan nu se at det må være min metode der er dårlig. Dine billeder er jo som sædvanligt skarpe :)
Gør du noget specielt, når du loader op?

Jeg laver en "save for web" (JPG), og angiver størrelse til 400 px på den lange side, og har på det seneste haft dem på max kvalitet. (tungere fil) - men det hjælper ikke. Metoden virker for mig på flickr for eksempel http://www.flickr.com/photos/7417050@N07/

Hvis du har lyst må du gerne tjekke ud på min blog http://landskabsfotografen.blogspot.com/

Glæder mig til at høre fra dig.

Mange hilsner
Kim

Saxild said...

Hej Kim - Tak fot kigget !!! Jeg har svaret dig på din egen blog !!! Håber at det kan hjælpe dig med skarpheden. Det er irriterende ens billeder fremstår dårligere end man synes om.

Hilsen Morten

landskabsfotografen said...

Tak for dit svar Morten. Jeg vil anvende din metode fremover. Der er nok en applet der komprimerer ovenpå det i forvejen komprimerede billede. Endnu engang tak!

PS: Jo, tiden løber stærkt :)